Pravno obvestilo

Pravno obvestilo


Avtorske pravice

Lastnik avtorskih pravic za besedila, slike, grafike, animacije in druge dokumente, ki so objavljene na spletnih straneh www.pomurski-sejem.si je Pomurski sejem d.d. Izjema so oglasna besedila, ki so avtorizirana z logotipi tretjih pravnih oseb, ter informativna besedila, avtorizirana z navedbo avtorjev, s katerimi se je Pomurski sejem d.d. dogovoril za objavo.

Vsa objavljena gradiva so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Pomurski sejem d.d., oz. v primeru avtorizacije objavljenih gradiv s strani tretjih oseb, z njihovim soglasjem.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tem spletnem mestu www.pomurski-sejem.si, lahko uporabnik naloži iz strežnika za svojo osebno, domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.pomurski-sejem.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.pomurski-sejem.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Omejitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Pomurski sejem d.d. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

Pomurski sejem d.d., ne odgovarja za obliko in vsebino spletnega mesta, ki je na kakršenkoli način povezan s spletnim mestom www.pomurski-sejem.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Pomurski sejem d.d. za vse primere izključena.

Varstvo osebnih podatkov

Podjetje Pomurski sejem d.d. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani, ne bo posredovalo tretjim osebam. Kakršnekoli podatke, ki jih Pomurski sejem d.d. pridobi na kakršenkoli način preko spletnega mesta www.pomurski-sejem.si, so namenjeni izključno za rabo podjetja Pomurski sejemd.d. in jih le-to varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Obligacijskem zakoniku.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe spletnega mesta www.pomurski-sejem.si se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno Okrajno sodišče v Gornji Radgoni. Z uporabo spletnega mesta www.pomurski-sejem.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Pomurski sejem d.d.
Cesta na stadion 2
9250 Gornja Radgona
T: 0 2 564 2 100
F: 0 2 564 2 160
E: info@pomurski-sejem.si